Mens mange butikker kæmper økonomisk, udvider Normal

I en økonomisk presset tid, hvor mange lokale butikker kæmper for at holde omsætningen i gang og stå imod de stigende priser på råvarer, el og varme, holder dagligvarerbutikken Normal stor festdag. De udvider nemlig med 150m². 

Af Elisa Norgaard Mortensen

Natalie Lund er tidligere sous-chef i Normal på gågaden i Holstebro, nu arbejder hun ved politiet. Hun vil dog ikke misse den store fest-dag i Normal, så i dag er hun med til at dele goodie-bags og store smil ud på gaden:

“Jeg kan bare ikke lade være,” siger hun med enorm gejst og energi.

Natalie Lund (t.h.) og Louise Kruse (t.v) er utroligt glade for at butikken udvider.

Tilbud er et hit

Normal er kendt for sine lave priser og store sortiment, og måske er det netop derfor, at det er en god ide at åbne en stor butik midt i en økonomisk hård tid.

Det har været en lang kamp for at få lov til at åbne butikken, men nu er de utroligt glade for, at det endelig lykkes at fejre åbningen af butikken, der er over 475 m².

“Med en by, der ligger så tom, er det helt fantastisk, at vi stadig kan åbne store butikker”

Natalie Lund

Gang i gaden

Louise Kruse, som er den nuværende sous-chef i butikken, deler det store smil og glæden, og står for et lykkehjul, hvor forbipasserende borgere kan vinde fede præmier, før de skal opleve den nye butik.

Festdagen smitter, og hele gågaden er præget af de turkisgrønne poser med lidt godter fra butikken, som sous-chefen er sikker på, bliver et kæmpe hit.

Kunderne har strømmet til siden klokken 9, men der er stadig gaver nok til alle.